Bugun...
SON DAKİKA

Ağca: "Önce Ahlak ve Maneviyat! Milli Eğitim Sistemi Şart!"

Yeniden Refah Partisi Ordu İl Başkanı Adem Ağca, partisinin 1969'dan beri savunduğu "Önce Ahlak ve Maneviyat" ilkesinin bir sloganın ötesinde, milletimizin mayası ve ruh kökü olduğunu vurguladı. Ağca, mevcut eğitim sisteminin millilikten uzaklaştığını ve vatandaşların devlet okullarına olan güvenini kaybettiğini belirterek, acil bir seçim çağrısında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 20-08-2024 19:34:17

Ağca:

"EĞİTİM SİSTEMİ MİLLİ OLMALI, FAKİRİN ÇOCUĞU MAĞDUR EDİLMEMELİ"

Adem Ağca, devlet okullarına olan güvenin azaldığını ve özel okulların yalnızca belirli bir kesime hitap ettiğini dile getirerek, "Vatandaşlarımız, çocuklarını devlet okullarına gönderemeyecek duruma geldi. Çünkü devlet okullarında eğitim namına bir şey kalmadı. Fakirin çocuğu sadece devlet okullarına gidebiliyor, ancak bu devlet okulları da kayıt parası adı altında  birer para tuzağına dönmüş durumda. Bu duruma 'dur' diyecek kimse yok mu?" ifadeleriyle mevcut durumu eleştirdi.

"ACİL SANDIĞA GİDİLMELİ, MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİ İÇİN GÖREVE HAZIRIZ"

Ağca, mevcut eğitim sisteminin milletin değerlerinden uzaklaştığını belirterek, "Acil olarak sandığa gidilmeli ve milli bir eğitim sistemi için Yeniden Refah Partisi olarak göreve hazırız. Milli Eğitim politikalarının ne kadar milli olduğu konusu, ortada," dedi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI