Bugun...
SON DAKİKA

AHMET SEVİM'DEN KIŞ SAATİ TEPKİSİ

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, son günlerde gündemi meşgul eden kış saati uygulaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 12-10-2024 17:25:47

AHMET SEVİM'DEN KIŞ SAATİ TEPKİSİ

Kış Saati Uygulaması Geri Geliyor

Damat Berat Albayrak’ın kaldırdığı kış saati uygulamasının, Cumhuriyet ve Adalet Partisi iktidarında yeniden hayata geçirileceği açıklandı. Ahmet Sevim, bu kararın özellikle çocukların güvenliği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Çocuklarımızı Karanlıkta Göndermeyeceğiz

Ahmet Sevim, "Birilerine para kazandırmak için çocuklarımızı kör karanlıkta, güvensiz bir şekilde okula göndermek zorunda kalıyoruz. Bu rezil dönemin mucidi Berat Albayrak ve destekçileri, yaptıkları yanlışların hesabını verecekler" ifadelerini kullandı.

Gelecek İçin Umut Vadediyoruz

Cumhuriyet ve Adalet Partisi olarak, halkın güvenliğini ve refahını önceliklendiren politikalar geliştirmeye devam edeceklerini belirten Ahmet Sevim, “Gelecek nesiller için daha aydınlık bir Türkiye yaratma hedefindeyiz. Cumhuriyet ve Adalet Partisi'nin iktidarında, halkın daha fazla güvenli hissetmesi ve çocukların aydınlık bir geleceğe sahip olması için gereken adımlar atılacaktır" şeklinde konuştu.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI