Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Abdullah Erenkara’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Erenkara, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti. Başkan Erenkara, muhtarların vatandaşlar ile devlet arasında köprü görevi gördüğünü ve yerel demokrasinin en önemli temsilcilerinden biri olduklarını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:12:53

Başkan Abdullah Erenkara’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Erenkara mesajında şu ifadelere yer verdi: "Muhtarlarımız, mahallelerimizin ve köylerimizin en temel sorunlarını tespit edip çözüm üretmek için büyük bir gayretle çalışan, devletle vatandaş arasında güçlü bir köprü oluşturan değerli temsilcilerimizdir. Yerel yönetimlerdeki hizmetlerin aksamadan sürdürülmesinde önemli bir sorumluluk üstleniyorlar. Onların özverili çalışmaları, mahallelerimizin gelişmesine ve vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürmesine büyük katkı sağlamaktadır."

Diyarbakır’da görev yapan tüm muhtarların gününü kutlayan Başkan Erenkara, "Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde tespit ederek, çözüm üretme konusunda her zaman yanlarında olan muhtarlarımız, demokrasimizin temel taşlarıdır. Onların fedakârlıkları ve gayretleri, yerel yönetimlerin başarısında büyük bir rol oynamaktadır. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI