Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Adnan Yaşar'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Batman’da görev yapan tüm muhtarların bu özel gününü kutladı. Başkan Yaşar, demokrasinin en temel taşlarından biri olan muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:04:17

Başkan Adnan Yaşar'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Adnan Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız, demokrasimizin temel unsurları olarak halkın sorunlarını ve taleplerini en hızlı şekilde yerel yönetimlere ileten, halkın sesi olan değerli temsilcilerimizdir. Onlar, vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında güçlü bir köprü görevi görmekte ve Batman'ımızın her mahallesinde, köyünde çözüm üreten fedakâr kişiler olarak çalışmaktadır.”

"Muhtarlarımız, Demokrasinin Temel Taşlarıdır"

Başkan Yaşar, muhtarların Batman'da önemli bir rol üstlendiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Batman’da mahallelerimizde ve köylerimizde görev yapan muhtarlarımız, halkımızın sorunlarını çözmek için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Muhtarlarımız ne kadar güçlü olursa, demokrasimiz de o kadar sağlam olur. Halkın taleplerini en hızlı şekilde bizlere ulaştıran muhtarlarımızla her zaman işbirliği içerisinde çalışıyor ve onların görüşlerine büyük önem veriyoruz. Onlarla el ele vererek Batman’ımız için daha güzel projeler üretmeye devam edeceğiz.”

Başkan Adnan Yaşar, Batman'da görev yapan tüm muhtarlara teşekkür ederek, "19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, tüm muhtarlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Demokrasimizin bu kıymetli temsilcileriyle birlikte daha güzel bir Batman inşa edeceğimize inancım tamdır" dedi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI