Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Atakan Tekin’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak muhtarların yerel yönetimlerin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Bergama’da 137 muhtarın aktif görev aldığını belirten Tekin, muhtarların vatandaşlarla devlet arasındaki en yakın bağ olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:33:28

Başkan Atakan Tekin’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Atakan Tekin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğunda başvuracakları ilk devlet kapısı muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız, aynı zamanda millî iradenin birer temsilcisidir. Onlar, vatandaşlarımızın kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıp sorunlarını dile getirdiği en yakın yönetim kademesi olması itibariyle kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bizler, belediye çalışmalarımızda muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendirerek, vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz."

Tekin, muhtarların hem devleti hem de vatandaşları temsil etme gibi önemli bir görevi üstlendiklerini belirterek, şunları ekledi:

“Toplumda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Böylesine önemli bir görevi üstlenen ve halkımızın hizmetkârı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, muhtarlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

CHP Bergama İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tekin, 137 muhtarın görev yaptığı Bergama’da, muhtarlarla sürekli iş birliği içinde olacaklarını belirtti ve muhtarların, yerel demokrasinin en güçlü teminatı olduğunu vurguladı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI