Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Barbaros Ulu'dan 30 Ağustos Mesajı

Çelikspor Kulübü Başkanı Barbaros Ulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin büyük zaferini coşkuyla kutladı ve zaferin genç nesillere ilham kaynağı olmasının önemine vurgu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 27-08-2024 17:00:00

Başkan Barbaros Ulu'dan 30 Ağustos Mesajı

Barbaros Ulu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"102 yıl önce bugün, milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesini büyük bir zaferle taçlandırdı. 30 Ağustos Zaferi, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin hürriyet ve bağımsızlık aşkının bir simgesidir. Bu zafer, Türk milletinin esareti asla kabul etmeyeceğinin ve vatanını korumak için her türlü fedakarlığı yapacağının bir kanıtıdır.

Bizler de Çelikspor Kulübü olarak, bu büyük zaferin ruhunu spor alanında yaşatmaya, gençlerimize bu azim ve kararlılığı aşılamaya devam edeceğiz. Sporun birleştirici gücüyle, ülkemizin geleceği olan gençlerimizi milli ve manevi değerlerimizle yetiştirerek, Atatürk’ün 'muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma' hedefini spor yoluyla da gerçekleştirme azmindeyiz.

Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşkuyla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Bu büyük zafer, milletimizin her zaman yolunu aydınlatmaya devam edecek."

Barbaros Ulu, Çelikspor camiasına ve tüm Türk milletine bu anlamlı günün coşkusunu yaşamaları çağrısında bulunarak, birlik ve beraberlik içinde zaferin 102. yılını kutladı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI