Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Baskın’dan Bolu’da Çözüm Odaklı Çalışmalar

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, il genelinde karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini anlatarak, bugüne kadar yürüttükleri çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bolu’nun birçok köyünde, mahallesinde ve ilçesinde halkla birebir temas kurarak tespit ettikleri sorunlara yönelik adımlar attıklarını belirten Baskın, bu süreçte elde ettikleri kazanımları da vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-10-2024 11:41:58

Başkan Baskın’dan Bolu’da Çözüm Odaklı Çalışmalar

BOZUK YOLLAR VE KÖY YOLLARINDAKİ SIKINTILAR

Baskın, yolların bozuk olmasından kaynaklı kazalara davetiye çıkarıldığını belirterek, köy yollarında yaşanan sıkıntıları şu sözlerle ifade etti:
"Yollarımızda ciddi anlamda bozukluklar vardı. Araçlar kasislerden kaçarken kaza yapma riskiyle karşı karşıya kalıyordu. Köy yolları ve mahalle yolları konusunda kamuoyuna bilgilendirme yaptık ve yetkililere durumu ilettik. Neticesinde Köy Hizmetleri ve Özel İdare ekipleri bazı yerlerde çalışmalar başlattı."

ESNAF ZİYARETLERİ VE KALDIRIM SORUNLARI

Baskın, Bolu’da esnaf ziyaretleri sırasında da sorunlarla karşılaştıklarını ve bu sorunların çözümü için girişimlerde bulunduklarını belirtti:
"Kaldırım taşlarının yerlerinden çıkması ve yolların kötü durumu nedeniyle vatandaşlarımız zorlanıyor. Bu konuyu yetkililere ilettik. Esnaflarımızın taleplerini de dikkate alarak bu eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmalar yapılmasını sağladık."

YUKARI ÇARŞI’DA TARİHİ CAMİ VE ŞADIRVAN EKSİĞİ

Bolu’nun tarihi çarşılarından Yukarı Çarşı’daki Yıldırım Beyazıt Camii’nde yaşanan önemli bir eksiklik olan şadırvan sorununu dile getiren Baskın, bu konuda yetkililere defalarca başvuruda bulunduklarını belirtti:
"Bolu’nun büyük bir ayıbı olan Yıldırım Beyazıt Camii’nde, özellikle hanım kardeşlerimizin abdest alabileceği bir yer yok. Camiye bir şadırvan yapılması gerektiğini hem Belediye Başkanımıza hem de Başkan Yardımcısına ilettik. Çözüm önerileri sunduk ve bekliyoruz."

BOLU İÇİN DAHA FAZLA ÇÖZÜM TALEBİ

Baskın, Bolu’da karşılaşılan birçok sorunun çözümü için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ve bu konuda halktan gelen taleplere kayıtsız kalmayacaklarını ifade etti:
"Bolu için daha yapacak çok şey var. Halkımızın taleplerine kulak veriyor, çözüm üretmek için mücadele ediyoruz. Belediyemizin ve yetkililerin sorunlara duyarlı olmasını bekliyoruz."

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, halkın sorunlarına çözüm getirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI