Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Bayram Özdemir’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Güçlü Türkiye Partisi Site ve Apartman Görevlileri Koruma Başkanı Bayram Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolüne dikkat çekerek tüm muhtarların bu anlamlı gününü kutladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:37:28

Başkan Bayram Özdemir’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Bayram Özdemir, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Muhtarlarımız, demokrasimizin en köklü ve önemli yapı taşlarından biri olarak halkımızın sesi ve yerel yönetimlerin en güçlü temsilcileridir. Onlar, mahallelerimizin ve köylerimizin ihtiyaçlarını tespit eden, vatandaşlarımızın taleplerini yerel yönetimlere ileterek çözüm üreten kıymetli liderlerdir. Muhtarlarımız, toplumumuzun refahı ve huzuru için büyük bir özveriyle çalışmaktadır."

Bayram Özdemir, muhtarların devlet ile vatandaş arasında güçlü bir köprü görevi gördüğünü belirterek şunları ekledi:
"Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi şekilde bilen ve bu sorunları yerel yönetimlerle paylaşarak çözüm arayan fedakâr temsilcilerimizdir. Yerel yönetimlerin hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesinde muhtarlarımızın rolü çok büyüktür. Bizler de Güçlü Türkiye Partisi olarak, muhtarlarımızın her zaman yanında olduğumuzu ve onların taleplerine önem verdiğimizi vurgulamak isterim."

Son olarak tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Özdemir, "Muhtarlarımızın bu özel gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI