Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Birtan Özgün Takmaz'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Takmaz, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak tüm muhtarların gününü kutladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 14:06:07

Başkan Birtan Özgün Takmaz'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Takmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız, köy ve mahallelerdeki sorunların çözümünde, vatandaşların taleplerinin karşılanmasında ve devlet kurumları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi görmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaşların ilk başvurduğu merci olan muhtarlarımız, görevlerini büyük bir özveri ve sorumluluk bilinciyle yerine getirmektedir. Bizler de yerel yönetimler olarak, muhtarlarımızla el ele vererek, halkımızın sorunlarına hızlı ve etkin çözümler sunma hedefiyle çalışıyoruz.

Bu vesileyle, Isparta Merkez İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Her birine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum.”

CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, muhtarların demokrasinin ilk basamağı olduğuna dikkat çekerek, muhtarlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI