Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Hasan Keçeci’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Keçeci, muhtarların Türkiye’nin en demokratik yollarıyla seçilen kişiler olduğunu hatırlatarak, “Muhtarlarımız vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi; demokrasinin yereldeki en köklü temsilcileridir” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:34:56

Başkan Hasan Keçeci’den 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Keçeci, açıklamasında şunları kaydetti: “Muhtarlarımız, bir yandan mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken diğer taraftan mahallelerinin sorunlarını çözmek için gayret gösteriyor. Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit eden muhtarlarımız, halkın dert ortağı ve çözüm üreten ilk kapısıdır.”

“Muhtarlarımızın yetkilerinin artırılarak, belediye meclislerinde söz sahibi olmaları ve karar alma mekanizmalarında yer almaları gerektiğini düşünüyoruz” diyen Keçeci, muhtarların çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğine de dikkat çekti.

Başkan Hasan Keçeci, mesajını şöyle tamamladı: “Böylesine önemli bir görevi türlü zorluklar içinde yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, fedakâr çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI