Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Mehrem Yıldız: "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi Kurtaracak Tek Partidir"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çınar İlçe Başkanı Mehrem Yıldız, ilçede yaşanan ekonomik sıkıntılar ve halkın erken seçim talebine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldız, halkın dayanma gücünün kalmadığını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkeyi içinde bulunduğu zor durumdan kurtaracak tek parti olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 13-10-2024 17:56:05

Başkan Mehrem Yıldız:

"Halkın Dayanacak Gücü Kalmadı, Erken Seçim Şart"

Başkan Yıldız, Çınar halkının ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu ve erken seçim talebinde bulunduğunu belirtti. "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi kurtaracak tek partidir. Son iki yılda milletimizin düşünceleri değişti. İnsanlarımız ekonomik zorluklar nedeniyle dayanacak gücü kalmamış durumda, ne yapacağını şaşırmış durumda. Herkesin artık bir değişim isteği var ve bu değişim ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile gerçekleşebilir" dedi.

"Kırtasiye Malzemeleri Ailelere Büyük Yük Getiriyor"

Okul sezonunda ailelerin yaşadığı sıkıntılara da değinen Yıldız, "Ekonomik şartlar her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye malzemeleri aileler için büyük bir yük haline geldi. Çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak isteyen birçok aile, bu yükle başa çıkmakta zorlanıyor. Devletin bu konuda daha fazla destek sağlaması gerekiyor. Ailelerimizin bu sıkıntılarla yalnız bırakılmaması gerektiğini savunuyoruz" şeklinde konuştu.

"Özel Bakıma İhtiyacı Olan Çocuklar İçin Arazi Vermeye Hazırım"

Cumhuriyet Halk Partisi Çınar İlçe Başkanı Mehrem Yıldız, özel bakıma ihtiyacı olan çocukların durumuna da dikkat çekerek, bu konuda kişisel olarak destek sunmaya hazır olduğunu belirtti. "Özel bakıma ihtiyacı olan çocuklarımız için gerekli hizmetlerin sağlanması adına elimizden geleni yapmalıyız. Bu konuda ben bizzat arazi vermeye hazırım ve yetkililerden, bu konuda duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

"Çınar Halkının Yanındayız ve Sorunların Takipçisiyiz"

Başkan Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çınar halkının yanında olduklarını ve sorunların çözümü için müdahil olacaklarını belirtti. "Çınar halkının yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz ve bu sorunların çözümü için her zaman halkımızın yanında olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halkımızın hak ettiği hizmeti alana kadar durmadan çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yıldız, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: "Çınar halkı, daha iyi bir yaşamı hak ediyor ve bu hedefe ulaşmak için CHP olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Halkımızla birlikte, bu topraklarda hak ettiğimiz refaha ulaşacağız."

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI