Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN ÖMER AYDOĞMUŞ’TAN GENÇ SPORCULARA TAM DESTEK

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, kulübün altyapı takımının çalışmalarını destekleyerek genç sporcuların gelişimine katkıda bulunuyor.
facebook-paylas
 Tarih: 15-09-2024 15:24:32

BAŞKAN ÖMER AYDOĞMUŞ’TAN GENÇ SPORCULARA TAM DESTEK

ALTYAPI TAKIMIMIZ ANTRENMANLARA DEVAM EDİYOR

Akdağmadeni Gücü Spor alt yapı takımı hakkında konuşan Başkan Aydoğmuş: "Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü altyapı takımımız, antrenmanlara ve hazırlık maçlarına ara vermeden devam ediyor. Bu hafta, Tokat Zile Spor U14 takımını Akdağmadeni şehir stadyumunda misafir ettik. 

HAZIRLIK MAÇINDA DOSTLUK VE CENTİLMENLİK

Akdağmadeni Gücü Spor U14 takımı ile Tokat Zile Gücü Spor U14 takımı, Akdağmadeni şehir stadyumunda hazırlık maçı yaptı. Edep anlayışı çerçevesinde, ahlak çizgisinden sapmadan, dostluğun hakim olduğu bu oyunda centilmence mücadele eden başta Tokat Zile Gücü oyuncuları ve Teknik Direktör Harun Hocamız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

EĞİTİMDE GÖSTERİLEN ÖZVERİ

Aydoğmuş açıklamasının devamında: “Akdağmadeni Gücü Kulübümüz, 8-14 yaş arası oyuncularımızın eğitiminde büyük emekler ortaya koyuyor. Güzel organizasyonlara imza atan Teknik Direktörümüz Hakan Altın, Seyit Ali Altın ve Takım Koordinatörümüz İsmet Yaşar hocamıza da teşekkür ediyorum. Onların özverili çalışmaları, gençlerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır” diyerek genç sporculara her zaman tam destek vereceklerini söyledi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI