Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Onur Uludaşdemir’den Babalar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, 16 Haziran 2024 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uludaşdemir, babaların ve ailelerin bu özel günlerinde onların değerini vurguladı ve tüm babalara sağlıklı ve mutlu bir hayat diledi.
facebook-paylas
 Tarih: 13-06-2024 21:57:11

Başkan Onur Uludaşdemir’den Babalar Günü Mesajı

Başkan Uludaşdemir mesajında şu ifadelere yer verdi: “Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlilerindendir. Babalarımızı mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Babalarımıza verebileceğimiz en anlamlı hediye şüphesiz ki onların istediği şekilde hayırlı evlatlar olabilmektir. Tek istekleri evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak olan babalarımızın kıymetini bilelim, onlara duyduğumuz sevgiyi her daim dile getirelim.”

Uludaşdemir, sözlerini şöyle tamamladı: "Çünkü baba çınardır, en güzel sevdadır, cesaretin ve dürüstlüğün sembolüdür. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babam Atila Uludaşdemir'i, 2004 yılında elektrik çarpması sonucu bir iş kazasında kaybettiğimiz ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyorum. Babamı trajik bir şekilde kaybetmem nedeniyle elektrik mühendisi oldum. Siyaset dışında, yıllarca elektrik kazası sonucu hayatını kaybeden ailelerin çocuklarına psikolojik ve ekonomik destek sağlamaya çalışıyorum, ayrıca onların iş kazası davalarını yakından takip ediyorum. Babalarını kaybetmiş bir il başkanı olarak, babalarını kaybetmiş tüm evlatların acısını biliyor, onlara Allah’tan rahmet ve sabır diliyorum. Tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın Babalar Günü'nü kutlar, birlik, beraberlik ve barış getirmesini temenni ederim."

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI