Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Sadettin Baskın'dan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulundu. Başkan Baskın, öğretmenlerin ekonomik koşulları ve atanamayan öğretmenler sorununa da dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 22:41:52

Başkan Sadettin Baskın'dan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Baskın, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte yeni bir dönemin heyecanını yaşıyoruz. Eğitim, toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. Ancak bu hayat pahalılığı içinde, gönülleri büyük, cüzdanları küçük olan kıymetli öğretmenlerimiz, maalesef 1000 TL, 2000 TL maaş artışı elde edebilmek için bir sınav maratonu içinde var olma mücadelesi veriyorlar."

"Öğretmen Maaşlarında İyileştirme Yapılmalıdır"

Başkan Baskın, öğretmen maaşlarının yetersizliğine ve atanamayan öğretmenler sorununa dikkat çekerek şunları kaydetti: "Bildiğiniz üzere, atanamayan binlerce öğretmenimiz farklı işlerde çalışmak zorunda kalıyor. Yeniden Refah Partisi olarak bu hususta gerekli açıklamaları kıymetli basın mensuplarımızla ve kamuoyuyla ara ara paylaştık. Öğretmenlerimizin derhal maaş iyileştirmesi yapılmalıdır. Ayrıca, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun acilen revize edilmesi ve öğretmenlerimizin hak ve meslek itibarının İncelenmesi gerektiğini ifade ediyoruz. İktidara bu konuda öğretmenlerimize kulak vermelerini ve onlarla empati kurmalarını tavsiye ediyoruz."

"Eğitimde Başarılar Diliyorum"

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulunan Başkan Baskın, sözlerini şöyle tamamladı: "Heyecanla 09 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olan eğitim-öğretim yılının, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve bütün eğitim çalışanlarımız için sağlıklı, mutlu ve başarı dolu geçmesini temenni ediyorum. ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, ülkemizin geleceği olan gençlerimize başarılı bir yıl diliyorum."

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI