Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN SÜPHANOĞLU : "BİTLİS İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ"

Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, Bitlis’in ekonomik sorunlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 25-07-2024 11:39:18

BAŞKAN SÜPHANOĞLU :

Süphanoğlu, bölgenin ekonomik durumunun giderek kötüleştiğine ve özellikle gençlerin işsizlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığına dikkat çekti.

Süphanoğlu, Bitlis’in sahip olduğu potansiyeline rağmen, yeterli yatırımların yapılmadığını belirterek, “Bölgemiz, tarım, hayvancılık ve doğal kaynaklar açısından oldukça zengin. Ancak, bu potansiyel yeterince değerlendirilmiyor. Gençlerimiz eğitim almasına rağmen istihdam olanaklarının kısıtlı olması, göçü artırıyor ve ailelerimizi mağdur ediyor” dedi.

HÜKÜMETTEN ACİL ÖNLEMLER BEKLİYORUZ

Süphanoğlu, hükümetin bölgeye yönelik ekonomik destekleri artırması ve yatırım teşviklerini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini vurguladı.

 “Yerel yönetimlerin, kalkınma ajansları ve ilgili bakanlıklarla iş birliği içinde çalışarak Bitlis’in büyümesine katkı sağlanması şart. Hükümetin, bölge halkının refah düzeyini yükseltecek ve istihdam olanaklarını artıracak politikalar geliştirmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu. 

Ayrıca, Süphanoğlu, tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilere destek verilmesi, yerel ekonominin canlanması için atılacak adımlar arasında olduğunu ifade etti. 

“Tarım ürünlerinin pazarlanmasına yönelik desteklerin artırılması, köylü ve çiftçimizin gelir seviyesinin yükselmesine katkı sağlayacaktır” dedi.

BİTLİS İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ

Aslan Süphanoğlu, Bitlis’in ekonomik sorunlarının çözümü için Yeniden Refah Partisi olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti. “Bitlis’in geleceği için tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket edeceğiz ve halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. Bizim amacımız, insanlarımızın daha iyi bir yaşam sürdürebilmeleri için mücadele etmektir” şeklinde konuştu.

Süphanoğlu, “Bitlis için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz ve bu süreçte halkımızın yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI