Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Uygar Çarban’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çarban, muhtarların sadece yöneticilik yapmakla kalmayıp, mahallelerindeki sorunları tespit ederek çözüm üretme konusunda da önemli bir rol oynadıklarını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 13:58:33

Başkan Uygar Çarban’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Çarban, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Muhtarlık müessesesi, demokrasimizin ilk ve en önemli halkalarından biridir ve yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasını oluşturur. Muhtarlarımız, mahallelerimizde ve köylerimizde devletimizin gözü ve kulağı olarak hizmet vermekte, halkımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde yansıtan önemli temsilcilerimizdir."

Muhtarların, demokratik sistemin temel taşları olduğunu vurgulayan Çarban, "Muhtarlarımız, mahalle ve köylerde halkın sesini temsil eden değerli figürlerdir. Özverili çalışmaları sayesinde vatandaşlarımız kendilerini daha yakın hissettikleri bir yönetime sahip olmaktadırlar" dedi.

Başkan Uygar Çarban, mesajını şöyle tamamladı: "Başta Finike’de görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevde olan muhtarlarımıza ise sağlık, huzur ve başarılar diliyorum."

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI