Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Yusuf Orhan Atan'dan Babalar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Atan, bu özel günün, birleşik bir bayram ve babalar günü kutlaması olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 11-06-2024 22:13:08

Başkan Yusuf Orhan Atan'dan Babalar Günü Mesajı

ÖZEL GÜNLERİN ANLAMI

Başkan Atan, mesajında "Her özel günde, bizi biz yapan duygularımızla, değerlerimizle, sevdiklerimizle kucaklaşma şansı elde ediyoruz," diyerek sözlerine başladı ve ekledi: "Bugün de o özel günlerden biri: Yaşamımızın her anında rol model kabul ettiğimiz, hayatımızın en güçlü ve en özel yanı babalarımızı hatırlamak, sevgimizi ifade etmek, bu zor günlerde onlara da bize de iyi gelecektir."

BABA SEVGİSİNİN GÜCÜ

"Kişisel ve toplumsal ilişkilerimizde, bize öğütleri ve öğrettikleri ile örnek olan, varlıkları ve sevgileriyle güç bulduğumuz babalarımıza verebileceğimiz en güzel hediye; paylaşma ve sorumluluk duygusuyla, huzur ve barış içinde yaşanılası bir dünyayı inşa etmek ve geleceğe taşımak olacaktır," ifadelerini kullanan Başkan Atan, Nazım Hikmet'in dizeleriyle babaların değerini vurguladı: “Baba! Babam, ağabeyim, kardeşim, arkadaşım! Ne zulüm, ne ölüm, ne korku. Başımı eğmez! Yalnız senin elini öpmek için. Eğilir başım."

BİRLEŞİK KUTLAMA

Bu duygularla; "16 Haziran 2024 Pazar günü, Kurban Bayramı'nın ilk gününe denk gelen Babalar Gününüzü Kutluyor, ebediyete uğurladığımız tüm babalarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Hem bayram sevincini hem de Babalar Günü'nü birlikte kutlama fırsatını değerli buluyorum," dedi Başkan Atan.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI