Bugun...
SON DAKİKA

Baykal Arıdeniz: "Yerel Seçimde Tarihi Başarıya İmza Attık"

BOZYAZI – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, 2024 yerel seçimlerinde elde edilen büyük başarıya ve Bozyazı ilçesinin tarım sektöründe yaşadığı ekonomik zorluklara değinerek açıklamalarda bulundu. Başkan Arıdeniz, halkla sürekli iç içe olduğunu belirterek, parti olarak 2024 seçimlerinde yakalanan oy artışının ilçedeki siyasi tarih açısından önemli bir başarı olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 20:24:58  -   Güncelleme: 19-10-2024 20:51:58

Baykal Arıdeniz:

Başkan Arıdeniz, "Her zaman sokakta olan bir siyasetçiyim. Halkımızla birebir sohbet eden bir başkanım. 2019'da yerel seçimlerde partimizin bin oyu vardı. Yaklaşık 28 bin nüfus ve 22 bin seçmen var. Benim aday olduğum seçimde partimiz oyunu %500 artırarak 5 bine çıkardı. İlçe tarihinde ilk defa 4 meclis üyesi çıkardık. Bu başarı, sahada yaptığımız özverili çalışmaların ve halkımızla kurduğumuz güçlü bağların bir sonucudur" dedi.

"Bozyazı Tarımında Zorluklar Artıyor"

Bozyazı ilçesinin ekonomik gücünün büyük ölçüde tarıma dayandığını belirten Arıdeniz, son yıllarda tarım sektöründe yaşanan maliyet artışlarına dikkat çekti. "İlçemiz muz ve sebze üretimi sayesinde ekonomisi güçlü bir ilçe. Fakat son yıllarda tarımda girdilerin artması, gübre fiyatlarının yükselmesiyle çiftçilerimizin giderleri gelirlerinden fazla hale geldi. Son 1,5 yıldır vatandaşlarımız da bu durumu daha derinden hissetmeye başladı. Tarımda bu sorunların çözümü için yerel ve ulusal düzeyde daha fazla destek sağlanması gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Erken Seçim İhtiyacı ve Partimizin Hazırlıkları"

Erken seçim ihtiyacına da değinen Baykal Arıdeniz, halkın ve partinin bu süreci desteklediğini ifade etti. "Partimiz ve halkımız erken seçimi istiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anayasal olarak son görev dönemi. Bir daha aday olabilmesi için meclisin 360 çoğunluğu bulup erken seçime gitmesi gerekiyor. Erken seçim olacaksa, partimiz mecliste evet oyu kullanacaktır. Ancak seçim tarihi yaklaşırken partimizin tutumu net olacaktır" dedi.

Baykal Arıdeniz, "1 Nisan'dan beri yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Halkımızın acılarını, sevinçlerini paylaşıyor, her an yanlarında oluyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime hazırız" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI