Bugun...
SON DAKİKA

Bayram Özdemir'den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Güçlü Türkiye Partisi Site ve Apartman Görevlileri Koruma Başkanı Bayram Özdemir, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özdemir, tüm öğrenci, öğretmen, veli ve eğitim camiasının heyecanını paylaşarak şu ifadelere yer verdi:
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 17:57:10

Bayram Özdemir'den 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

“Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu önemli süreçte, çocuklarımızın eğitim hayatına adım atması kadar onların gelişimine katkı sağlayan öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Eğitim, toplumumuzun geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur ve bu sorumluluğu hep birlikte taşıyoruz.”

“Eğitim, Geleceğimizin Teminatıdır”

Bayram Özdemir, eğitimin önemine dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu: “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır. Çocuklarımızın, bilgiye ulaşan, sorgulayan ve üreten bireyler olarak yetişmesini sağlamak hepimizin görevidir. Site ve apartman görevlileri olarak da çocuklarımızın eğitime erişimi konusunda üzerimize düşen desteği her zaman vermeye devam edeceğiz.”

“Çocuklarımızın Başarılarıyla Gurur Duyacağız”

Özdemir, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere başarı getirmesi temennisinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti: “2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Çocuklarımızın elde edeceği her başarıyla gurur duyacağız ve onları her adımlarında desteklemeye devam edeceğiz. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza da bu süreçte kolaylıklar diliyorum.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI