Bugun...
SON DAKİKA

Bedri Yalçın’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anadolu'daki köy muhtarlarının zor şartlar altında yürüttükleri önemli görevlerine dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 15:58:58

Bedri Yalçın’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Yalçın, mesajında şunları kaydetti:

"Muhtarlarımız, demokrasimizin en köklü temsilcileri olarak, köylerimizde ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın devletle olan bağını güçlendiren, onların sorunlarını ve taleplerini ilk elden ileten en önemli kişilerden biridir. Özellikle Anadolu'da görev yapan köy muhtarlarımız, zor şartlar altında, kısıtlı imkânlarla büyük bir özveriyle hizmet vermeye devam ediyorlar."

Bedri Yalçın, muhtarların, yerel yönetimlerin bel kemiği olduğunu ifade ederek, şu sözlerle devam etti:
"Anadolu'nun dört bir yanındaki köylerde hizmet veren muhtarlarımız, halkın taleplerini, ihtiyaçlarını en iyi bilen ve bu taleplerin devletin ilgili kurumlarına iletilmesinde hayati bir rol üstlenen kıymetli temsilcilerimizdir. Bu görevi yaparken karşılaştıkları zorluklara rağmen, halkımızın refahı ve mutluluğu için gösterdikleri çaba, her türlü takdiri hak etmektedir."

Son olarak Başkan Yalçın, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak şunları ekledi:
"Bu vesileyle, Anadolu’nun köylerinde ve şehirlerinde fedakârca görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, onlara başarılar diliyorum. Muhtarlarımızın görevlerini daha kolay ve verimli bir şekilde yerine getirebilmeleri için her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim."

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI