Bugun...
SON DAKİKA

Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik: "Belen'in En Büyük Problemi Ekonomik Sıkıntılar"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, ilçede yaşanan ekonomik zorluklara ve vatandaşların karşı karşıya kaldığı geçim sıkıntısına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Belen halkının, özellikle de emekli vatandaşların ve esnafın büyük bir ekonomik buhran içinde olduğunu belirterek, bu durumun halkı memleketini terk etmeye zorladığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-10-2024 14:54:35

Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik:

"İlçemizin En Büyük Problemleri Arasında Ekonomi Geliyor"

Başkan Mustafa Çelik, Belen'in en büyük sorunlarından birinin ekonomik sıkıntılar olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "İlçemizin en büyük problemleri arasında ekonomi gelmektedir. İnsanlarımızın çoğu burada emeklidir. Halkımızın %15'i çiftçilikle geçinmeye çalışıyor. Artık her kesim geçinememekten, işsizlikten şikayetçi durumda. Ekonomik krizin etkisiyle esnafımızın %80'i iş yerlerini kaybetti. Depremin ardından, bir yıl içinde esnafımıza iş yerlerinin tekrar verileceği söylenmişti. Ancak bugüne kadar hiçbir şey olmadı, verilen sözler tutulmadı."

"Esnafımız Kendi İmkanlarıyla Mücadele Veriyor"

Mustafa Çelik, ilçedeki esnafın kendi imkanlarıyla ayakta kalmaya çalıştığını ve çoğunun bu zor koşullar nedeniyle Belen'i terk etmek zorunda kaldığını belirtti. "Esnafımız büyük zorluklarla mücadele ediyor. Bu mücadeleyi kendi imkanlarıyla sürdürüyorlar ve bu durum ne yazık ki birçok esnafımızı memleketini terk etmeye mecbur bıraktı. Gidenler geri dönmek istiyorlar, ancak mevcut imkansızlıklar yüzünden bu da mümkün olamıyor" diye konuştu.

"Belen Halkı Yalnız Bırakıldı"

Mustafa Çelik, deprem sonrası Belen'de halkın yalnız bırakıldığını ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade ederek yetkililere seslendi: "6 Şubat depreminin ardından, yaralarımızın hızla sarılacağı söylenmişti. Ancak ne yazık ki yaralar sarılmadı, verilen hiçbir söz tutulmadı. Halkımız yalnız bırakıldı, esnafımız çaresizlik içinde. Bir an önce bu durumun düzeltilmesi, halkımızın yaşadığı ekonomik zorlukların giderilmesi için harekete geçilmesi gerekiyor."

Mustafa Çelik'in açıklamaları, Belen'deki ekonomik sıkıntıların boyutlarını gözler önüne seriyor. Depremin ardından verilen vaatlerin yerine getirilmediğini, esnafın ve halkın büyük zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirten Çelik, halkın taleplerine kulak verilmesi gerektiğini belirtti ve yetkililere çağrıda bulundu.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI