Bugun...
SON DAKİKA

Borçka’da Sanat Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

"Havva" Tek Kişilik Tiyatro Performansı Büyük Beğeni Topladı
facebook-paylas
 Tarih: 17-10-2024 21:24:53

Borçka’da Sanat Rüzgarı Esmeye Devam Ediyor

16 Ekim Çarşamba akşamı, İsmet Acar Meslek Yüksekokulu'nda Velhasıl Tiyatro'dan Sinem Koşar'ın sergilediği "Havva" adlı tek kişilik tiyatro oyunu sahnelendi. Etkileyici bir performansla izleyicilerin karşısına çıkan Koşar, Vüs’at O. Bener’in "Havva" öyküsünden ve Irmak Zileli’nin “Son Bakış” romanındaki "Tina" karakterinden esinlenerek yazılan bu hikayeyi güçlü bir şekilde sahneye taşıdı.

Oyunun ardından Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, sanatın ve tiyatronun Borçka’da gelişimine yaptığı katkılardan ötürü Sinem Koşar’a plaket takdim ederek teşekkür etti. Başkan Orhan, “Bu tür etkinliklerle Borçka’da sanatı daha fazla insana ulaştırmayı ve sanatın birleştirici gücünü hissettirmeyi amaçlıyoruz,” diyerek sanata verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

"Havva", yaşadığı zorluklara ve şiddete rağmen hayata tutunan, umut dolu ve inatçı bir kadının hikayesini izleyicilere sundu. Sinem Koşar’ın müthiş performansı ile sahnede Havva'nın içsel yolculuğuna tanıklık eden izleyiciler, onun hayata olan inancına ve değişim arzusuna ortak oldu.

Bu anlamlı akşamda sanatseverlerle buluşan Borçka, sanat dolu etkinliklere devam etmeye kararlı. Belediye Başkanı Ercan Orhan, Borçka’da sanatı desteklemeye ve bu tür etkinliklerin sayısını artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Borçka Belediyesi olarak sanata ve tiyatroya gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eder, sanat dolu etkinliklerde buluşmayı dileriz!

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI