Bugun...
SON DAKİKA

CHP Balıkesir’de yol haritasını çizdi

İKTİDAR HEDEFİNE YÜRÜYORUZ Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yerel yönetimlerdeki başarılarıyla genelde iktidar hedefine yürüdüklerini söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 18-10-2024 10:04:06

CHP Balıkesir’de yol haritasını çizdi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın da katılımı ile ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirdi. 
İlçe başkanlarına Bilecik ve Muğla’da yapılan il başkanları toplantılarındaki konular hakkında bilgi veren Başkan Köybaşı, “İlçe başkanlarımızla parti programımızda yapacağımız değişiklikler üzerine yapılacak çalışmaları paylaştık. Önümüzdeki günlerde ilçelerimizde üyelerimizle yapacağımız geniş katılımlı toplantılarımızı planladık. 
Yurttaşlarımız ağır ekonomik koşullar altında ezilmekle birlikte yaşam güvenliklerindende endişe eder hale gelmiştir. Kadın cinayetleri çocuk tacizleri, uyuşturucu batağına düşürülmüş gençlerimiz toplumsal travmaya dönüşmüştür. AKP ülkeyi yönetme yeterliliğini kaybetmiştir.
Örgüt olarak  yapılacak seçime hazırız, yurttaşlarımızın dertlerine derman olmak için geçim sıkıntılarına son vermek için hemen seçim diyoruz. Geçim yoksa seçim var. “dedi.

GÜÇLÜ ÖRGÜT GÜÇLÜ CHP!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimlerde iktidarı hedeflediğini vurgulayan Başkan Köybaşı, şunları kaydetti: “Toplantımıza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın ile belediye örgüt çalışma senkronizasyonu konusunda oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yerel yönetimlerdeki başarılarımızla genelde iktidar hedefine yürüyoruz. Hedefimiz omuz omuza hep birlikte güçlü örgüt güçlü CHP! Her şeyin var çaresi: Adı Cumhuriyet Halk Partisi.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI