Bugun...
SON DAKİKA

CHP ÇINAR İLÇE BAŞKANI MEHREM YILDIZ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA GÜÇLÜ DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çınar İlçe Başkanı Mehrem Yıldız, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik alınan zorla getirme kararını sert bir dille kınadı. Yıldız, bu kararın adalet anlayışına ters düştüğünü belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 17-10-2024 20:44:35

CHP ÇINAR İLÇE BAŞKANI MEHREM YILDIZ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA GÜÇLÜ DESTEK

HUKUKUN SİYASİ ARAÇ OLARAK KULLANILMASINA İTİRAZ

Yıldız açıklamasında, "Kılıçdaroğlu’na yönelik zorla getirme kararının, siyasi bir yönlendirme olduğunu ve bu tarz uygulamaların hukukun üstünlüğü ilkesine aykırı olduğunu düşünüyorum" dedi. Yıldız, bu tür girişimlerin, demokrasiyi tehdit ettiğini vurguladı.

BİRLİK OLMA ZAMANI

Başkan Yıldız, "Bu süreçte, Kılıçdaroğlu’nun yanında durmak hepimizin görevi. Adalet ve özgürlük mücadelesinde birlikte hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu. Yıldız, partinin birliğinin bu tür zorlu dönemlerde daha da önemli hale geldiğini ifade etti.

SALDIRILARA KARŞI DURMALIYIZ

Açıklamasında, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çeken Yıldız, "Demokrasimize yönelik saldırılara karşı birlikte durmalıyız. Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, adalet ve eşitlik arzusu doğrultusunda kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

Mehrem Yıldız, CHP’nin kurumsal kimliğinin önemine vurgu yaparak, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman halkımızın yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Bu süreçte birlik ve dayanışma içinde olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

HALKIMIZI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM 

Son olarak, Yıldız, "Tüm halkı, bu tür olumsuzluklara karşı duyarlı olmaya ve demokrasimizi korumaya davet ediyorum. Birlikte daha güçlü ve adil bir geleceği inşa edebiliriz" şeklinde mesaj verdi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI