Bugun...
SON DAKİKA

CHP KULP İLÇE BAŞKANI MEHMET İHSAN SANCAR'DAN KADIN CİNAYETLERİNE KARŞI GÜÇLÜ ÇAĞRI

Cumhuriyet Halk Partisi Kulp İlçe Başkanı Mehmet İhsan Sancar, son zamanlarda artan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarının toplum üzerindeki etkilerine dikkat çekerek, bu durumu kınadı.
facebook-paylas
 Tarih: 18-10-2024 13:22:08

CHP KULP İLÇE BAŞKANI MEHMET İHSAN SANCAR'DAN KADIN CİNAYETLERİNE KARŞI GÜÇLÜ ÇAĞRI

Sancar, kadınlara yönelik saldırıların kabul edilemeyeceğini vurguladı.

KADIN HAKLARI İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ

Başkan Sancar, "Her gün birçok kadın, şiddetin ve cinayetin kurbanı oluyor. Bu sorunu sadece kadınların değil, bütün toplumun sorunu olarak görmemiz gerekiyor. Her birey, kadın hakları için sesini yükseltmeli ve mücadele etmelidir" ifadelerini kullandı.

HUKUK SALTANATINDA REFORMLAR ŞART

Sancar, adaleti sağlamak için acil hukuki reformların yapılması gerektiğine de değindi. "Mevcut yasalar, kadınları ve çocukları korumakta yetersiz kalıyor. Cinayetlerin önlenmesi ve faillerin hak ettikleri cezaları alması için ceza yasalarının gözden geçirilmesi zorunludur" dedi.

HAREKETE GEÇME ZAMANI

Mehmet İhsan Sancar, toplumda kadın cinayetlerine karşı bir farkındalık yaratmanın önemine vurgu yaptı. "Kadına yönelik şiddete karşı durmak sadece politik bir mesele değil, insani bir görevdir. Hep birlikte bu acı gerçeklere karşı durmalı ve adaletin sağlanması için sesimizi daha yüksek çıkarmalıyız" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kulp İlçe Başkanlığı olarak, kadın haklarını koruma ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda her türlü çabayı destekleyeceklerinin altını çizen Sancar, bu konuda toplumun tüm kesimlerine çağrıda bulundu.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI