Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Ateş’ten iktidara borç tepkisi

PARA MUSLUKLARI KESİLDİ
facebook-paylas
 Tarih: 27-07-2024 10:21:33

CHP’li Ateş’ten iktidara borç tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, AKP’nin 31 Mart seçimlerini kazanan CHP’li belediyeleri ‘hizmet’ veremez hale getirmek istediğine işaret ederek, “Yandaşa akan para muslukları kesildi. Belediyeler artık sadece halka hizmet ediyor” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelerin SGK’ya olan borçlarının tahsili konusundaki yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.
İktidarın amacının 31 Mart seçimleri sonrası CHP’nin kazandığı belediyelerin hizmetlerini engellemek olduğunu ifade eden Başkan Ateş, 22 yıllık AKP iktidarının merkezi yönetimde yarattığı ekonomik tahribatın, yerel yönetimlerde de çok ciddi boyutlara ulaştığına dikkat çekti. 

BELEDİYELER ARTIK SADECE HALKA HİZMET EDİYOR.
Erdoğan’ın açıklamasının ardından hemen harekete geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı da eleştiren Başkan Ateş, şöyle devam etti: “AKP kaybettiği yerlerde enkaz devretti. En çok borç AKP’nin devrettiği belediyelerde. Borçlar bu kadar artarken tek bir hamla yapmayan bakanlığın hemen harekete geçmesinin amacı belediye başkanlarımızın elini kolunu bağlama arzusudur. Ancak amaçlarına ulaşamayacaklar. Yandaşa akan para muslukları kesildi. Belediyeler artık sadece halka hizmet ediyor.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI