Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Başkan Akdağ ile Milletvekili Tanrıkulu Cüşgüş’ün sorunlarını dinledi

UMUDU BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ Cumhuriyet Halk Partisi Çüngüş İlçe Başkanı Seyit Akdağ, yaşanan sorunlara işaret ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi halkımıza umut oldu. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in bölge ziyareti de başka bir umudu yeşertti. Umudu birlikte büyütüyoruz” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 21-10-2024 16:42:00

CHP’li Başkan Akdağ ile Milletvekili Tanrıkulu Cüşgüş’ün sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çüngüş İlçe Başkanı Seyit Akdağ, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile birlikte ilçeyi gezdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Diyarbakır ziyareti öncesi Başkan Akdağ ve Milletvekili Tanrıkulu, vatandaşlarla bir araya geldi, ilçenin sorunlarını konuştu. 
Tanrıkulu, Genel Başkanı Özel’in bölge ziyaretinin önemine vurgu yaptı.

YILLARCA İHMAL EDİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm odaklı projeleri hayata geçirdiğine işaret eden Başkan Akdağ ise, “CHP, yıllarca bu bölgeyi adeta yok saydı, görmezden geldi” diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a 22 yıldır partisinin iktidarda olduğunu anımsattı. Cüngüş’ün yıllardır ihmal edildiğine işaret eden Başkan Akdağ, şunları söyledi:

GENÇLERİMİZ UMUDUNU BÜYÜK KENTLERDE ARAMAK ZORUNDA BIRAKILDI
 “Ne yazık ki bölgemizde eğitimden sağlığa, istihdamdan alt yapıya ciddi sorunlar yaşanıyor. İşsizlik önemli bir sorun. Gençlerimiz umudunu büyük kentlerde aramak zorunda bırakıldı. Tarım, hayvancılık tükenme noktasına geldi. Tarım ülkesinde vatandaşımız etten süte gıdayı alamaz hale getirildi. Emekli, esnaf, memur zor günler yaşıyor. Ama bizim umudumuz var. Cumhuriyet Halk Partisi halkımıza umut oldu. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in bölge ziyareti de başka bir umudu yeşertti. Her sorunun var bir çaresi. Adı Cumhuriyet Halk Partisi. Umudu birlikte büyütüyoruz.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI