Bugun...
SON DAKİKA

CHP’li Keskin’den bayram mesajı

BAYRAMLARI BAYRAM TADINDA YAŞAMAK İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, vatandaşların geleceğe umutla baktığı bir Türkiye özlemi duyduğuna işaret ederek, “Bayramları bayram tadında yaşamak için mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.
facebook-paylas
 Tarih: 13-06-2024 21:55:16

CHP’li Keskin’den bayram mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Vatandaşların geleceğe umutla baktığı bir Türkiye özlemi duyduklarını ifade eden Başkan Keskin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin alanlarda emek mücadelesini yükselttiğini anımsatarak, şunları söyledi: “Bayramlar insanların bir araya geldiği, dargınlıkların unutulduğu, paylaşımların arttığı ve yüzlerin güldüğü özel günlerdir. Ancak uzun zamandır vatandaşlarımız geleceğe umutla bakamıyor. Vatandaşlarımız yoksullukla mücadele ediyor. Özellikle depremin yıktığı başta Hatay olmak üzere yoksulluk giderek derinleşiyor.
Dayanışma ile birlik ve beraberlik içinde güzel günleri birlikte inşa edeceğiz. Bayramları bayram tadında yaşamak için mücadelemiz sürecek. Bu bayramın güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum. Kurban Bayramı sevgi, barış, huzur getirsin, mutlu bayramlar.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI