Bugun...
SON DAKİKA

CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz’dan Babalar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, 16 Haziran 2024 Pazar günü kutlanacak Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz, mesajında, ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullarda çocukları ve aileleri için mücadele eden babaların kahramanlık ve fedakarlıklarını övdü.
facebook-paylas
 Tarih: 14-06-2024 13:41:36

CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz’dan Babalar Günü Mesajı

Babalar Günü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de aile yapısının temel taşları olan babaların önemini vurgulayan özel bir gün. CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, bu özel gün vesilesiyle, zorluklara rağmen ailelerini geçindirmek için mücadele eden emekçi babaların fedakarlıklarını takdir etti.


Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor koşullarda evine ekmek götürmek için mücadele eden, çocuklarının daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışıp mücadele eden tüm emekçi babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun. Tüm babalarımız gerçek bir kahramandır. Ülkemizde koşulların zorluğuna aldırış etmeden evine, çocuklarına ekmek götürmek için mücadele eden babalarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar bu koşullarda, çocuklarını görmeden ekmek parası kazanmak için alın teri döküyor.”

Yılmaz, mesajını şöyle tamamladı: "Hem iş hem psikolojik anlamda birçok zorluğun yaşandığı ülkemizde bu zorluklar ile karşı karşıya kalan ama mücadeleyi asla bırakmayan babalarımız bizim için çok kıymetli. Hiçbir karşılık beklemeden vatanına milletine hayırlı evlatlar yetiştiren tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum. Özellikle bu yıl, bayramın ilk gününe denk gelmesiyle, bu Babalar Günü daha da anlamlı ve özel bir gün haline gelmiştir. Tüm babalarımıza aileleriyle birlikte geçirecekleri huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI