Bugun...
SON DAKİKA

Emrah Ak’tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Emrah Ak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolüne dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:00:00

Emrah Ak’tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Emrah Ak, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Muhtarlarımız, demokrasimizin temel taşları ve yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Mahallelerimizde ve köylerimizde halkımızın sorunlarına en yakından şahitlik eden, çözüm arayışında olan muhtarlarımız, devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görmektedir. Onlar, vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını ilgili mercilere ulaştırarak hizmetlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır.”

"Muhtarlarımızla Birlikte Çalışmaktan Gurur Duyuyoruz"

Muhtarların yerelde çözüm odaklı yaklaşımlarının önemine değinen Emrah Ak, “Adil Türkiye Partisi olarak, muhtarlarımızın yerel demokrasimizin güçlenmesinde ve halkımızın refahına katkı sağlamasında ne kadar önemli bir yere sahip olduklarının farkındayız. Onlarla birlikte çalışmaktan ve onların taleplerini dikkate almaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Son olarak Emrah Ak, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Muhtarlarımıza sağlık, huzur ve başarı dolu bir görev hayatı diliyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI