Bugun...
SON DAKİKA

Erkent’ten 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanvekili ve Kültür ve Sanat Başdanışmanı Ahmet Nurhan Erkent, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Erkent, mesajında Güçlü Türkiye Partisi'nin her zaman eğitimin yanında olduğunu vurgularken, kültür ve sanatın eğitimdeki önemine de dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 17:12:16

Erkent’ten 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

“EĞİTİMİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİZ”

Erkent, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve veliler için hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Eğitim, bireylerin ve toplumların geleceğini şekillendiren en temel unsurlardan biridir. Biz, Güçlü Türkiye Partisi olarak eğitimin en büyük destekçilerinden biri olmayı sürdürüyoruz. Geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi.

“KÜLTÜR VE SANATIN EĞİTİMDEKİ ÖNEMİ BÜYÜK”

Erkent, eğitimde kültür ve sanatın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın sadece akademik olarak değil, kültürel ve sanatsal gelişimlerine de büyük önem veriyoruz. Kültür ve sanat, bireylerin ruhunu besler ve toplumun zenginleşmesine katkı sağlar. Eğitim hayatımızda kültürel değerlerin ve sanatın daha çok yer bulması gerektiğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BAŞARI, SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU BİR DÖNEM DİLİYORUM”

Yeni eğitim öğretim yılının sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Erkent, “Öğrencilerimize zihin açıklığı, onları geleceğe hazırlamak için özveriyle çalışan öğretmenlerimize başarı ve kolaylık diliyorum. Güçlü Türkiye Partisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kültür ve sanatın öneminin bilincinde bir parti olarak, eğitimde bu alanlara daha fazla yer verilmesi için her türlü desteği sağlayacağız. Yeni eğitim öğretim yılı tüm eğitim camiamıza hayırlı ve bereketli olsun” şeklinde konuştu.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI