Bugun...
SON DAKİKA

GELECEK PARTİSİ YOZGAT İL BAŞKANI AYDOĞMUŞ: "YOZGAT'A HAYIRLI OLSUN "

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu'nun katılımıyla gerçeklen Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-07-2024 11:38:50

GELECEK PARTİSİ YOZGAT İL BAŞKANI AYDOĞMUŞ:

YENİ HİZMET BİNASI YOZGAT’A KAZANDIRILDI

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Aydoğmuş, yeni hizmet binasının çok amaçlı bir hizmet binası olacağını ve Yozgat’a önemli katkılarda bulunacağına inandığını ifade etti. 

Temeli atılan yeni binanın iki yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı bilgisine de yer veren Başkan Aydoğmuş, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

TEŞEKKÜR VE TEMENNİLER

Aydoğmuş, yeni hizmet binasının kazandırılmasında başta Onursal Başkan Mehmet Doğan olmak üzere, bir önceki dönem Oda Başkanı Ahmet Bulut ve mevcut Oda Başkanı Harun Evcimen’e de teşekkür ederek, “Yeni binamızın Yozgat halkına, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimize hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

GELECEK İÇİN UMUT VERİCİ ADIMLAR

Başkan Aydoğmuş, açılışı saygıdeğer katılımcılarla birlikte gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinliğin, Yozgat için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Yozgat halkı ve mali müşavirler için daha iyi hizmetlerin sağlanacağına olan inancını dile getirdi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI