Bugun...
SON DAKİKA

Genel Başkan Barbaros Siral’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Göktürk Ata Ocakları Genel Başkanı Barbaros Siral, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Genel Başkan Siral, mesajında muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu ve yerel yönetimlerdeki önemli görevlerini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 14:04:05

Genel Başkan Barbaros Siral’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Barbaros Siral, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarlık müessesesi, tarihsel kökleriyle birlikte, demokrasimizin ilk adımı ve en önemli unsurlarından birini oluşturur. Muhtarlarımız, mahalle ve köylerimizde halkın sesi, devletin en yakın temsilcisidir. Onlar, sadece yöneticilik yapmaz, aynı zamanda mahallelerindeki ve köylerindeki sorunları tespit ederek, bu sorunlara çözüm üretmek için önemli bir köprü vazifesi görürler."

Siral, muhtarların yerel demokrasinin güçlü birer temsilcisi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Muhtarlarımız, halkımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini en iyi bilen, yereldeki sorunları en hızlı şekilde tespit edip çözüm yolları arayan kişilerdir. Onlar, halk ile devlet arasında güçlü bir köprü kurarak, yerel demokrasinin en önemli yapı taşını oluştururlar. Muhtarlarımızın özverili çalışmaları, yerel yönetimlerin işleyişini kolaylaştırmakta ve halkımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına büyük katkı sağlamaktadır."

Genel Başkan Barbaros Siral, mesajını şu sözlerle sonlandırdı:
"Bu özel gün vesilesiyle, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, halen görevde olan muhtarlarımıza ise sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI