Bugun...
SON DAKİKA

Genel Başkan Canan Ceylan'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği Genel Başkanı Canan Ceylan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde görev yapan tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı. Ceylan, muhtarların demokrasinin ve yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgularken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara sahip çıkan yaklaşımına dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:09:01

Genel Başkan Canan Ceylan'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Ceylan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Muhtarlarımız, milletimiz ile devlet arasında köprü vazifesi gören, halkın taleplerini doğrudan yerel yönetimlere ileten ve bulundukları mahalle ya da köylerin en önemli temsilcileridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önem ve gösterdiği hassasiyet, bu müesseseyi daha güçlü kılmış, muhtarlarımızın haklarını ve yetkilerini genişletmiştir. Bu vesileyle, başta Ankara olmak üzere ülkemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Başkan Ceylan, ayrıca vefat eden muhtarlara Allah’tan rahmet dileyerek, görevde olan muhtarlara sağlık, huzur ve başarı dileklerinde bulundu.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI