Bugun...
SON DAKİKA

Genel Başkan İrfan Uzun’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Adalet Birlik Partisi (AB PARTİ) Genel Başkanı İrfan Uzun, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, muhtarların demokrasimizin temel taşlarından biri olduğunu ve halkın devlete ulaşmasında önemli bir köprü görevi gördüklerini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 13:59:13

Genel Başkan İrfan Uzun’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan İrfan Uzun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarlarımız, demokrasimizin yereldeki en önemli temsilcileridir. Mahalle ve köylerimizde halkın taleplerini, ihtiyaçlarını en iyi bilen ve yerel yönetimlere ileten, kamu hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayan muhtarlarımız, seçilmiş olmaları sebebiyle demokrasimizin çekirdeğini oluşturmaktadır. Onlar, halkımızın devlete ulaşmasında önemli bir köprü vazifesi görmektedir."

Muhtarların, halkın yerel yönetimlerle olan ilişkilerinde kritik bir rol oynadığına dikkat çeken Uzun, şunları ekledi:
"Muhtarlarımız, sadece mahalle ve köylerdeki sorunları tespit edip çözüm üretmekle kalmayıp, yerel demokrasinin gelişmesi adına da büyük katkılar sağlamaktadırlar. Onların katkıları sayesinde, halkımızın sesi daha gür bir şekilde duyulmakta ve sorunlarına daha hızlı çözümler üretilmektedir. Muhtarlarımız, şehrin yönetiminde de aktif bir paydaştır ve bu sorumlulukları büyük bir başarıyla yerine getirmektedirler."

Başkan Uzun, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, "Bu vesileyle, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca, bu önemli görevi ifa ederken hayatını kaybeden tüm muhtarlarımıza Allah'tan rahmet, görevine devam edenlere sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI