Bugun...
SON DAKİKA

Genel Başkanı Ali Karakurt: "Tabandan Tavana Birleşiyoruz, Halkla İttifak Yapıyoruz"

Ana Yol Partisi Genel Başkanı Ali Karakurt, Türkiye'nin mevcut siyasi arenasına dair önemli açıklamalarda bulunarak, partilerinin yaklaşan seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğini paylaştı. Karakurt, mevcut siyasi düzenin dışına çıkacaklarını vurgulayarak, halkla ittifak yapacaklarını ve halkın sesini en üst düzeyde temsil edeceklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-10-2024 11:42:46

Genel Başkanı Ali Karakurt:

"Artık Türkiye Siyasetini İki Parti Belirlemeyecek"

Ali Karakurt, Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin artık Türkiye siyasetinde tek belirleyici güç olmadığını belirtti. "Ben mevcut siyasetin bu iki parti tarafından belirlenmeyeceği düşüncesindeyim. Çünkü sahada, Türkiye’nin tüm unsurlarını kucaklayan ve bu ülkeye katkı sağlayacak birçok siyasi parti var. Biz de bunlardan biriyiz" dedi. Karakurt, mevcut siyasi yapının halkın gerçek ihtiyaçlarına cevap veremediğini, bu nedenle halkın yeni alternatiflere yöneldiğini savundu.

"İttifakımız Halkla, Siyasi Partilerle Değil"

Olası bir erken seçim durumunda Ana Yol Partisi'nin herhangi bir siyasi ittifaka katılıp katılmayacağı sorusuna yanıt veren Karakurt, “Bizim sloganımız 'tabandan tavana birleşiyoruz.' Halkla ittifak yapacağız, siyasi partilerle değil. Türkiye'nin şu anda ihtiyacı olan ittifak bu. Yukarıdaki ittifaklarla değil, tabandaki halkla ittifak kuracağız” diyerek, partilerinin halkın doğrudan temsilcisi olacağını vurguladı.

"Teşkilatlanma Hızla İlerliyor, Türkiye Turuna Çıkıyoruz"

Ana Yol Partisi’nin Türkiye genelindeki teşkilatlanma sürecine de değinen Karakurt, partilerinin hızla büyüdüğünü ve Ocak ayında seçimlere katılma hakkı alacaklarını belirtti. "Şu anda 33 ilde teşkilatlandık ve çok hızlı ilerliyoruz. Önümüzdeki günlerde Türkiye turuna çıkıyoruz, teşkilatlarımızla birlikte halkla buluşacağız" dedi. Karakurt ayrıca Güneydoğu Anadolu'da gerçekleştirdikleri gezilere değinerek, Malatya ve Elazığ kongrelerinde halkın büyük teveccüh gösterdiğini, Diyarbakır’da ise partilerine yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, “Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana ve Mersin’de halkın teveccühü ile karşılaştık” dedi.

Karakurt, Ana Yol Partisi’nin halkın gerçek arayışına cevap vereceğine inandığını ve Türkiye'nin her köşesinde halkın desteğiyle güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI