Bugun...
SON DAKİKA

Genel Başkanı Ali Karakurt’tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Ana Yol Partisi Genel Başkanı Ali Karakurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların demokrasimizin köklü temsilcileri olduğunu belirterek, onların özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 00:36:20

Genel Başkanı Ali Karakurt’tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Ali Karakurt, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Köklü geçmişiyle demokrasimizin ilk adımı olan muhtarlık müessesesi, vatandaşlarımızın ilk müracaat adresi ve yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurudur. Seçilmiş oldukları mahalle ya da köylerdeki vatandaşların ihtiyaçlarını tespit ederek, ulaşımdan sağlığa ve eğitime kadar her alanda olası sorunları belirleyip takibini yaparak halkımızla devletimiz arasındaki köklü bağın güçlenmesine öncülük eden muhtarlarımız, kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesini sağlama noktasında önemli bir görevi üstlenmişlerdir."

Başkan Karakurt, muhtarların halkla devlet arasında güçlü bir köprü oluşturduğuna dikkat çekerek şunları ekledi:
"Mahalle ya da köylerde, devletimizin tüm kurumlarının temsilcisi ve kent yönetiminin sahadaki en önemli paydaşı olan muhtarlarımız, her zaman vatandaşlarımızın sevinç ve üzüntülerinde yanlarında olmuştur. Milletimizin her zaman hizmetine koşan muhtarlarımız, hem devletimiz hem de vatandaşlarımız için kritik bir görevi yerine getirmektedir. Devletimizin kendilerine yüklediği bu önemli sorumluluğu başarıyla taşıyan muhtarlarımız, bizler için de insanı merkeze alan çözüm odaklı hizmet anlayışının en değerli paydaşlarıdır."

Başkan Karakurt, muhtarlarla güçlü bir iş birliği içinde çalıştıklarını belirterek şöyle devam etti:
"Eserlerimizi şehrimize kazandırma ve hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırma adına bizlerin en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek, daima diyalog halinde olmaya özen gösteriyoruz. Çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında muhtarlarımızın rolü büyüktür."

Son olarak Başkan Karakurt, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, "Hem milleti hem de devleti temsil etmek gibi çok kıymetli bir görevi yürüten bütün mahalle ve köy muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, başarılı çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI