Bugun...
SON DAKİKA

İL BAŞKANI ASLAN SÜPHANOĞLU’NDAN COŞKULU KARŞILAMA TEŞEKKÜRÜ

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Bitlis ziyareti dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı. Süphanoğlu, Bitlis halkının Erbakan’a gösterdiği coşkulu karşılama ve yoğun ilgi için hemşehrilerine teşekkür etti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 20:33:49  -   Güncelleme: 19-10-2024 20:50:49

İL BAŞKANI ASLAN SÜPHANOĞLU’NDAN COŞKULU KARŞILAMA TEŞEKKÜRÜ

BİTLİS HALKINA TEŞEKKÜR

Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Bitlis’te ağırlamak bizim için büyük bir onurdu. Hemşehrilerimiz, Genel Başkanımızı en samimi ve coşkulu şekilde karşıladı. Bu destek ve ilgi, partimizin Bitlis’teki gücünü ve halkımızın Yeniden Refah Partisi’ne olan güvenini bir kez daha ortaya koydu. Bu vesileyle tüm Bitlis halkına yürekten teşekkür ediyorum,” dedi.

“COŞKULU BİR PROGRAM GEÇİRDİK”

Süphanoğlu, Erbakan’ın Bitlis’teki programının son derece coşkulu geçtiğini belirterek, şunları ekledi: “Genel Başkanımızın Bitlis’e gelişi, partimizin yerel seçimlerde elde ettiği başarıyı taçlandırdı. Bitlis merkezde ve ilçelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik, halkımızla buluştuk. Güroymak ve Mutki’de partimize olan teveccüh bir kez daha görüldü. Her yerde halkımızın samimiyetini ve desteğini hissettik.”

ERBAKAN’IN GÜROYMAK, BİTLİS MERKEZ VE MUTKİ ZİYARETLERİ

Dr. Fatih Erbakan’ın Bitlis ziyaretinin ilk durağı Güroymak oldu. Esnafla bir araya gelen Erbakan, seçimlerde partisine verilen destek için teşekkür ederek, “Güroymak’ta elde ettiğimiz başarı, halkımızın bize olan güveninin bir yansımasıdır,” dedi.

Bitlis merkezde de esnaf ziyareti gerçekleştiren Erbakan, “Bitlis, Milli Görüş’ün kalesi olmuştur. Buradaki halkımızın partimize olan desteği bizi daha da motive ediyor,” ifadelerini kullandı.

Mutki ilçesine geçtikten sonra halka seslenen Erbakan, “Mutki’deki seçim başarımız, halkımızın Yeniden Refah Partisi’ne olan güveninin bir göstergesidir. Desteklerinden dolayı tüm Mutkililere teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

“PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Süphanoğlu, Bitlis’te gerçekleştirilen ziyaretlerin, partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığını ortaya koyduğunu belirtti: “Genel Başkanımızın ziyareti, halkımızın partimize olan sevgisini daha da pekiştirdi. Coşkuyla karşılanan bu ziyaret, partimizin Bitlis’te daha da güçleneceğine dair inancımızı artırdı. Hep birlikte bu kutlu yolda yürüyeceğiz.”

SÜPHANOĞLU’NDAN HEMŞEHRİLERİNE MESAJ

Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bitlis halkının Yeniden Refah Partisi’ne gösterdiği ilgi ve sevgi, bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bu coşkulu ve samimi karşılama, partimizin Bitlis’te daha güçlü adımlarla ilerleyeceğinin bir işaretidir. Tüm Bitlisli hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yanımızda oldukları için minnettarız.”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın Bitlis programının coşkulu geçtiğini vurguladı ve Bitlis halkına teşekkürlerini iletti.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI