Bugun...
SON DAKİKA

İl Başkanı İsmail Akyıl'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

CHP Diyarbakır İl Başkanı İsmail Akyıl, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Diyarbakır'da zor koşullar altında görev yapan muhtarların gününü kutladı. Başkan Akyıl, Diyarbakır’daki muhtarların diğer bölgelere kıyasla daha büyük zorluklarla karşılaştığını vurguladı ve özellikle köy muhtarlarının görevlerini yerine getirirken yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 14:08:22

İl Başkanı İsmail Akyıl'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Başkan Akyıl, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız, demokrasinin en temel temsilcileridir ve vatandaşlarımızın sorunlarını ilk elden dinleyen, devletle halk arasında köprü görevi gören cefakar halk adamlarıdır. Diyarbakır gibi zorlu bir coğrafyada görev yapan muhtarlarımız, diğer bölgelerdeki muhtarlarımızdan daha fazla zorluklarla karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle köy muhtarlarımız, kısıtlı imkanlarla halkımıza hizmet sunmak için büyük çaba sarf etmektedir. Bu nedenle, muhtarlarımızın özverili çalışmalarının değerini daha fazla anlamalı ve onlara gereken desteği vermeliyiz.

Bu vesileyle, Diyarbakır’daki tüm muhtarlarımız başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanındaki muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI