Bugun...
SON DAKİKA

Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, muhtarların mahalle ve köylerdeki ihtiyaçları tespit ederek devletin ilgili kurumlarına iletmekte önemli bir sorumluluk taşıdığını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 14:05:28

Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

"Muhtarlarımız, halkımızın sorunlarını ve taleplerini en iyi şekilde bilen, çözüm üretmek için büyük gayret gösteren fedakâr insanlardır," diyen Dr. Karatutlu, bu değerli kurumun yerel demokrasinin güçlenmesine ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının yaygınlaşmasına sunduğu katkının farkında olduklarını belirtti.

Dr. Karatutlu, özellikle 2023 yılında yaşanan Kahramanmaraş depremlerinde muhtarların üstlendikleri özverili çalışmaları asla unutamayacaklarını ifade ederek şunları kaydetti: "Deprem felaketinin yaşandığı zor günlerde, muhtarlarımız, mahallelerindeki vatandaşların ihtiyaçlarını hızla tespit ederek devletin ilgili kurumlarına iletti ve yerel yönetimlerin koordinasyonunda çok önemli bir rol oynadılar. O günlerde gösterdikleri üstün çaba ve fedakârlık hepimizin takdirini kazandı."

Son olarak, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle tüm muhtarları tebrik eden Dr. Karatutlu, "Bu anlamlı günde, muhtarlarımızın emekleri ve özverili çalışmaları için şükranlarımı sunar, görevlerinde başarılar dilerim," ifadelerini kullandı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI