Bugun...
SON DAKİKA

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, Edirne'deki tüm muhtarların yerel demokrasinin en önemli temsilcileri olduğuna vurgu yaptı. Milletvekili Akalın, mesajında muhtarların devletle halk arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:31:24

Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Prof. Dr. Mehmet Akalın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık müessesesi, yerel demokrasimizin en eski ve önemli unsurlarından biridir. Muhtarlarımız, mahallelerinde ve köylerinde devletin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında sağlam bir köprü oluşturmaktadırlar. Bu bağlamda muhtarlarımız, halkın taleplerini ve sorunlarını ilk elden tespit edip çözümler üreterek, bulundukları bölgelerde vatandaşlarımızın refahını sağlamada önemli bir sorumluluk üstlenmektedirler."

Edirne’nin ilçe, belde ve köylerinde görev yapan tüm muhtarları ayrı ayrı kutlayan Prof. Dr. Akalın, "Edirne'mizdeki 8 ilçe, 16 belediye, 7 belde ve 253 köyde büyük bir özveriyle görev yapan tüm muhtarlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi layıkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI