Bugun...
SON DAKİKA

Nilüfer Badur’dan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanvekili - Genel Sekreter ve Hukuk Danışmanı Av. Nilüfer Badur, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak, eğitim camiasına başarı dileklerinde bulundu. Badur, mesajında öğrenciler, öğretmenler ve velilere hitap ederek, eğitimin bireylerin ve toplumların geleceği üzerindeki önemine vurgu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 17:08:04

Nilüfer Badur’dan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

“EĞİTİM, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI”

Av. Nilüfer Badur, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve sevinci içinde olduklarını belirterek, “Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi. Okulun, bireyleri hayata hazırlayan ve toplumun gelişimine katkı sağlayan en önemli kurum olduğunu belirten Badur, eğitim sürecinde gösterilen başarıların hayatın temelini oluşturduğunu ifade etti.

“ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAZGEÇİLMEZ BİR ÖĞEDİR”

Çağdaş eğitimin, toplumsal yaşamın biçimlendirilmesinde ve geleceğe yönelik adımların atılmasında vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getiren Badur, “Sağlam temeller üzerine kurulan bir eğitim, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için temel koşuldur. Eğitim yolculuğunda çocuklarımıza zihin açıklığı, öğretmenlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. Bizler, daima eğitim camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“VELİLERİMİZ, EĞİTİMİN ÖNEMLİ BİR PARÇASIDIR”

Velilerin, çocukların eğitiminde öğretmen ve okul yöneticileriyle sürekli diyalog halinde olması gerektiğine dikkat çeken Badur, ailelerin çocuklarına eğitim süreçlerinde destek vermesinin önemini vurguladı. “Özlediğimiz okul; düşünen, araştıran ve kendisiyle barışık öğrenciler yetiştiren bir okuldur. Eğitim sadece okulda değil, ailede başlar” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni eden Av. Nilüfer Badur, tüm eğitim camiasına sevgi ve saygılarını sunarak mesajını sonlandırdı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI