Bugun...
SON DAKİKA

Nurten Yontar'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların demokrasinin ve halk iradesinin en önemli temsilcileri olduğunu vurguladı. Yontar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda muhtarlara daha iyi imkanlar sunacaklarını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 16:02:59

Nurten Yontar'dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Milletvekili Yontar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız, halkın seçilmiş temsilcileri olarak demokrasimizin temel taşlarıdır ve mahallelerimizdeki en yakın kamu görevlileridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesinin en güçlü uygulayıcıları olan muhtarlarımız, yerel yönetimlerin etkin ve katılımcı bir yapıya sahip olmasında büyük bir rol oynamaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, muhtarlarımızın çalışma koşullarını daha da iyileştirerek, onlara daha iyi imkanlar sunacağız. Halkın taleplerini en iyi şekilde devlete ileten ve çözüm üreten muhtarlarımızın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar ve sağlık diliyorum.”

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, muhtarların toplumdaki önemine dikkat çekerek, gelecekte daha güçlü ve etkin bir muhtarlık sistemi için çalışacaklarını ifade etti ve tüm muhtarların gününü tebrik etti.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI