Bugun...
SON DAKİKA

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Koordinatörü Burak Tahir Ateş, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde bir basın açıklaması yaparak okulun başarı dolu geçmişine ve yeni döneme dair beklentilerine değindi. Türkiye’nin ilk ve tek spor okulu olarak dikkat çeken Özel Seyit Ateş Spor Lisesi, spor alanında genç yetenekleri yetiştirmeye ve Türkiye’nin en iyi spor okulu olma hedefini sürdürmeye kararlılıkla devam ediyor.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 17:27:41

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Koordinatör Burak Tahir Ateş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Özel Seyit Ateş Spor Lisesi olarak, ülkemizin spor alanında geleceğine yön verecek, disiplinli ve donanımlı gençleri yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar pek çok sporcuyu başarıyla yetiştirdik ve bu başarıyı her geçen yıl daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz.”

“Eğitim ve Sporu Birleştirerek Geleceğe Yatırım Yapıyoruz”

Okulun başarılarından ve eğitim anlayışından bahseden Ateş, şunları ekledi: "Biz sadece sportif anlamda değil, aynı zamanda akademik başarılarıyla da fark yaratan bir okuluz. Hem öğretmenlerimizin özverili çalışmaları hem de öğrencilerimizin azmiyle, bu yıl da önemli başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Okulumuzda sporcularımızın eğitim ve spor hayatlarını dengeli bir şekilde yürütmelerini sağlıyor ve onlara her alanda en iyi imkânları sunuyoruz."

"Yeni Eğitim Yılı İçin Hazırız"

09 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını belirten Burak Tahir Ateş, okulun tüm öğretmen, öğrenci ve velilerine başarı dileklerinde bulundu: "Heyecanla başladığımız bu eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve eğitim çalışanlarımız adına verimli, başarılı ve sağlıklı geçmesini temenni ediyorum. Özel Seyit Ateş Spor Lisesi olarak, yeni dönemde de Türkiye’nin en iyi spor okulu olma misyonumuzu sürdüreceğiz. İlköğretim Haftası’nı kutluyor, herkes için başarılarla dolu bir yıl diliyorum."

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi, hem akademik hem de spor alanındaki başarılarını sürdürerek, Türkiye'nin en prestijli spor okulu olma hedefiyle yeni döneme iddialı bir şekilde giriyor.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI