Bugun...
SON DAKİKA

Pari Mayıs’tan Babalar Günü Mesajı

Beyoğluspor Futbol ve Masa Tenisi Sorumlusu Pari Mayıs, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, babaların aile yapısındaki önemine, Mustafa Kemal Atatürk’ün babalara verdiği değere ve edebiyatımızın önemli isimlerinin babalarımıza dair söylediklerine dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 13-06-2024 22:28:14

Pari Mayıs’tan Babalar Günü Mesajı

Pari Mayıs, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Babalarımız, bizleri hayata hazırlayan, sevgileriyle saran, koruyan ve her zaman yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Çocuk sevgisi insan için bir ihtiyaçtır.’ Babalarımız, bu sevgiyi en saf haliyle bizlere sunar ve bizlere her daim rehberlik ederler.”

Turgut Uyar’ın “Büyük Saat” şiirinde olduğu gibi, babalarımız hayatın tüm zorluklarına göğüs geren, bizlere her koşulda destek olan, güven veren dağlar gibidir. Babalarımızın öğretileri ve sevgisi, yaşam yolculuğumuzda bizlere rehberlik eder.

Can Yücel’in “Hayatta ben en çok babamı sevdim” mısralarında ifade ettiği gibi, babalarımız sevgiyi, fedakarlığı ve özveriyi bizlere en iyi şekilde öğreten ilk kahramanlarımızdır. Onların emeği, sevgisi ve desteği, bizleri daha güçlü bireyler olarak yetiştirir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, hayatta olan babalarımıza sağlık ve mutluluk, rahmete kavuşmuş olanlara ise rahmet diliyorum.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI