Bugun...
SON DAKİKA

Selanikli: "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının Başarılar Getirmesini Diliyorum"

Yerli ve Milli Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Aytekin Selanikli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Selanikli, mesajında yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, eğitimin milli ve manevi değerlerle donanmış, iyi yetişmiş nesillerin yetiştirilmesindeki önemine vurgu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 23:04:14

Selanikli:

Başkan Selanikli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2024-2025 eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını ve herkese başarı getirmesini diliyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve ülkemizin dört bir yanında fedakârlıkla çalışan öğretmenlerimizin emeği çok büyüktür. Hep birlikte, milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı nesiller yetiştirmek hepimizin ortak hedefidir."

Başkan Selanikli, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler için bir fırsat olduğunu belirterek, "Geleceğimiz olan gençlerimizin en önemli aşamalarından biri olan eğitim hayatında başarı göstermeleri, ileride birer yetişkin olarak hayatın temellerini sağlam atmalarına katkı sunacaktır. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Bir ülkenin kalkınmasında muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, yeni nesillerin iyi bir eğitim almasıyla mümkündür' sözünden yola çıkarak, ülkemizin eğitimde büyük bir yol kat ettiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere başarılar getirmesini temenni eden Başkan Selanikli, "09 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak olan eğitim-öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve bütün eğitim camiamızın verimli bir yıl geçirmesini diliyor, İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılarla dolu bir eğitim yılı temenni ediyorum" dedi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI