Bugun...
SON DAKİKA

Uçman’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Korcan Uçman, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Uçman, mesajında muhtarların yerel yönetimlerin en önemli aktörlerinden biri olduğunu vurgularken, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit'in de her zaman muhtarların yanında olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-10-2024 13:54:08

Uçman’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Korcan Uçman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız, demokrasinin ilk halkasını oluşturan ve devlet ile vatandaş arasında köprü görevi üstlenen çok önemli bir görev yürütmektedir. Mahallelerimizin sesi olan muhtarlarımız, bulundukları bölgelerde sorunların tespiti ve çözüme kavuşturulmasında hayati bir rol üstlenmektedir. Onlar, sadece yönetim anlamında değil, aynı zamanda mahalle sakinlerinin sorunlarına en hızlı şekilde çözüm üreten, vatandaşlarımızın en yakın temas noktasıdır."

Uçman, Balçova Belediyesi olarak muhtarlarla olan iş birliğine de değindi:

"Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’in öncülüğünde, her zaman muhtarlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak, muhtarlarımızın istek ve taleplerine her zaman kulak veriyor, mahallelerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için birlikte çalışıyoruz. Muhtarlarımızın çözüm önerileriyle mahallelerimize dokunan hizmetler üretmek, temel hedeflerimizden biri olmaya devam edecek."

Uçman, mesajını şu sözlerle sonlandırdı:

“Muhtarlarımız, halkın temsilcisi olarak demokrasimizin temel taşlarıdır ve onların emekleriyle mahallelerimizin sorunları çözüme kavuşmaktadır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Balçova’daki muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş muhtarlarımıza rahmet, hayatta olanlara ise sağlık ve mutluluk temenni ediyorum.”

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI