Bugun...
SON DAKİKA

Yaseman Gayyumlu: VII. Genel Seçimlerde Milletvekili Adaylığı Çağrısı

Azerbaycan'da 09 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan VI. toplantı parlamento seçimlerinde, Yaseman Gayyumlu'nun milletvekili olması için güçlü bir çağrı yapıyoruz. Kendine ve gücüne güvenen herkesin seçim mevzuatına uygun olarak adaylığını ortaya koyarak şansını deneyeceği bu önemli seçimlerde, Yaseman Gayyumlu'nun da aday olmasını umuyoruz. Yaseman Gayyumlu, bu koltuğu gerçekten hak ediyor.
facebook-paylas
 Tarih: 09-07-2024 22:20:08

Yaseman Gayyumlu: VII. Genel Seçimlerde Milletvekili Adaylığı Çağrısı

Yaseman Gayyumlu'nun Türkiye'deki işgüzar faaliyetlerini uzun süredir düzenli olarak takip ediyoruz. Kendisi, koronavirüs salgını döneminde, İkinci Karabağ Savaşı sırasında arka cephede ve savaşın bitiminden sonra devlete, millete ve Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev'e olan bağlılığını defalarca göstermiştir.

Yaseman Gayyumlu'nun kariyerine eğitim sektöründe başladığını, on yıl boyunca yüzlerce eğitimli ve vatansever öğrenci yetiştirdiğini ve bu nedenle yılın öğretmeni unvanına layık görüldüğünü biliyoruz. Medya alanında da büyük başarılara imza atan Yaseman Gayyumlu, kurucusu ve genel yayın yönetmeni olduğu “Adalat Yolu” gazetesinde yayımlanan ilgi çekici ve gerçeğe dayalı yazılarıyla okuyucularının büyük sevgisini kazanmıştır.

QHT sektöründe de önemli başarılar elde eden Yaseman Gayyumlu, "Qayğıya Ehtiyacı ve Elilliyi Olan Şahslere Destek" teşkilatının prinsiplerini esas alarak sosyal odaklı projelere düzenli olarak katkıda bulunmaktadır. Şehit ailelerine, gazilere, bedensel engellilere ve dar gelirli ailelere ilgi ve özen gösteren Yaseman Gayyumlu, bu insanların mevcut sorunlarının çözümüne yardımcı olmuştur ve olmaya devam etmektedir.

Yaseman Gayyumlu, Azerbaycan Gazeteciler Birliği'nin seçilmiş bir üyesi, "Altın Kalem" ödülü sahibi, seçilmiş şiirlerin yazarı ve "Halkın Şairi" yarışmasının kazananıdır. Tüm TV kanallarında uzman olarak yer almış ve yüzlerce sorunlu konunun çözümüne katkıda bulunmuştur. Hayırseverliği inkar edilemez bir gerçektir.

24 yıldır Yeni Azerbaycan Partisi'nin aktif üyesi olan Yaseman Gayyumlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında cumhuriyetin gözlemcisi olarak görev yapmıştır. Üç kitabın yazarı olan Yaseman Gayyumlu, VI. milletvekili seçimlerinde aday olarak mücadele etmiştir.

Yaseman Gayyumlu, aydın bir hanımefendi, vatansever, devletini ve milletini seven bir siyasi-sosyal aktivist, Türk dünyası ile bağlantılı olarak Türklük fikrini hayata geçiren çağdaş fikirli bir hemşehri, harika bir anne ve vefalı bir aile reisidir. Bu kadar faydalı ticari hizmetleri ve cömertliğiyle her yönüyle yüksek vasıflara sahip olan Yaseman Gayyumlu'yu sandıkta göstereceğimiz üst düzey desteğimizle bekliyoruz.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI