Bugun...
SON DAKİKA

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL HEDEFLERİNİ AÇIKLADI: EKONOMİ VE GENÇLİK ÖNCELİKLİ!

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanı Fatih Kalkan, düzenlediği basın toplantısında parti ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 25-07-2024 11:43:00

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL HEDEFLERİNİ AÇIKLADI: EKONOMİ VE GENÇLİK ÖNCELİKLİ!

Kalkan, partisinin son iki yılda gösterdiği büyümeye ve ülke genelindeki gelişmelere değinerek, “Yeniden Refah Partisi, diğer siyasi partilerden farklı olarak, halkımızın gerçek sorunlarına çözüm sunabilme kabiliyetine sahip bir hareket olarak hızla büyümektedir. Bugüne kadar attığımız adımlar, almış olduğumuz destekle pekişmektedir” dedi.

Kalkan, ülke genelindeki ekonomik sıkıntılara da değinerek, “Asgari ücretin yetersizliği, artan enflasyon ve hayat pahalılığı, özellikle dar gelirli kesimlerin yaşam standartlarını ciddi anlamda etkilemektedir. Hükümetin bu sorunlara acil ve kalıcı çözümler üretmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

SOSYAL VE EKONOMİK REFORMLAR BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Sivas İl Başkanı, sosyal adaletin sağlanması ve ekonomik reformların hayata geçirilmesi konusundaki kararlılıklarını vurguladı. “Bizler, sosyal ve ekonomik adaletin sağlanması amacıyla etkin bir mücadele veriyoruz. Ülkemizdeki tüm kesimlerin gelir seviyesinin yukarıya çekilmesi için çeşitli projeler geliştireceğiz” dedi. Ayrıca, Kalkan, tarım, sanayi ve istihdam konularında da önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek, “Yerel yönetimlerin üretim ve istihdamı artırıcı çalışmalar yapması gerekiyor. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak, Sivas’ta bu konularda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde ifade etti.

GENÇLİĞE YENİ FIRSATLAR SUNUYORUZ

Kalkan, gençlerin ülke gelişiminde büyük bir payı olduğunu belirterek, “Ülkemizin geleceği gençlerimizdir. Yeniden Refah Partisi olarak gençlerimize yönelik projelerimizi hızlandırıyoruz. Eğitim, istihdam ve sosyal imkanları artırarak, gençlerimizin geleceğini güvence altına almayı hedefliyoruz” dedi.

Son olarak, Fatih Kalkan, Sivas ve ülke genelindeki tüm vatandaşları, Yeniden Refah Partisi'nin sunduğu alternatif politikaları desteklemeye ve partilerine katılmaya davet etti. “Halkımızın gerçek sorunlarına çözüm sağlayacak bir yaklaşım ile burada, Sivas’ta ve tüm Türkiye’de yeni bir dönemi başlatma hedefindeyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI