Bugun...
SON DAKİKA

CHP’Lİ BÜLBÜL: AYDIN HALKI ZEHİRLENMEYE DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’ın havasının, suyunun ve toprağının rantçılar tarafından kirletilmeye devam edildiğini belirterek, “Halkın zehirlenmesine izin vermeyeceğiz” dedi”
facebook-paylas
 Tarih: 01-03-2024 21:09:39

CHP’Lİ BÜLBÜL: AYDIN HALKI ZEHİRLENMEYE DEVAM EDİYOR

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda partisi adına söz alarak Aydın’da yaşanan çevre kirliliğini gündeme getirdi.

Aydın’ın havasının, suyunun, toprağının gözü para doyuramamış rantçılar tarafından zehirlenmeye; canlı sağlığı hiçe sayılmaya devam edildiğini söyleyen Bülbül, “Birinci derece tarım arazilerine JES ve maden ruhsatı veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın’ın havasını, suyunu, toprağını zehirleyerek hayatını kaybeden her bir vatandaşımızdan; verimini kaybetmeye yüz tutmuş toprağımızdan sorumludur. Denetlemediğiniz her bir JES ve maden ocağı Aydın’a ve bu ülkeye yaptığınız ihanetlerden biridir. Hidrojen sülfürle, ağır metallerle Aydınlı hemşerilerimizin sağlığını kirleten yetkililere sesleniyorum, izin vermeyeceğiz. Aydınlıları kendi çıkarlarınız doğrultusunda cezalandırmanıza izin vermeyeceğiz” dedi.

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI